Vamuirea de export si de import in Moldova.

Esti antreprenor si ai nevoie de vamuirea marfurilor? Ce inseamna procedura vamala de export sau de import a marfurilor in Chisinau? Nu pare nimic complicat, dar va trebui sa inregistrati compania la vama, sa incheiati un contract economic strain, sa pregatiti si sa depuneti o declaratie vamala, sa aveti grija de transport, iar aceasta nu este o lista completa de proceduri pe care le veti intimpina.

Daca declararea vamala de import sau de export a coletelor in Moldova esueaza, aceasta va duce la o intirziere pentru vamuirea, care in final va aduce doar costuri suplimentare. Astfel de probleme pot fi evitate daca comandati servicii de broker vamal. Intocmirea declaratiei pentru export in Chisinau necesita un nivel ridicat de competenta profesionala, detinerea tuturor subtilitatilor activitatii economice straine si disponibilitatea de competente necesare. Pentru aceasta, este necesar nu numai sa cunoastem perfect legislatia vamala, ci si sa la curent de schimbarile constante.

Cheia succesului si prosperitatii afacerii dvs. este asistenta in timp util la crearea de documente pentru vamuirea importului in Moldova de catre Iubos Logistic, ceea ce inseamna a face o alegere in favoarea unui serviciu impecabil si de inalta calitate. Garantam cea mai eficienta vamuirea de export a marfurilor in Chisinau. Daca este necesar, oferim sfaturi detaliate cu privire la orice problema. Daca doriti vamuirea, transportul coletelor sau pregatirea documentatiei pentru mutarea marfurilor peste granita, fara probleme si in conditii favorabile, atunci contactati-ne. Astfel, veti fi calm pentru incarcatura dvs., deoarece ati gasit un reprezentant cu experienta al activitatii de care aveti nevoie. Suntem angajati, de asemenea, in vamuirea de tranzit a coletelor, precum si vamuirea de perfectionare vamala a marfurilor in toata Moldova.

Iubos Logistic – Cel mai bun broker vamal in Moldova!