Vamuirea de perfectionare vamala a marfurilor in Moldova.

Perfectionare vamala a marfurilor in Chisinau implica o serie de proceduri pentru crearea de noi produse sau repararea produselor vechi. Marfurile obtinute in acest fel au primit statutul de produs de prelucrare vamala si se elibereaza un permis special. Produsele procesate pot fi reimportate, eliberate pentru consum intern sau reexportate.

Legislatia vamala are un sistem complex. Intocmirea vamala declaratiei pentru perfectionare a marfurilor in Moldova necesita cunoasterea nu numai a codului nostru vamal, ci si a tarilor care conduc catre Uniunea Vamala. Prin urmare, este mai bine sa apelati la profesionisti care cunosc toate complexitatea activitatii lor, si anume, sa utilizeze servicii de broker vamal Iubos Logistic. De asemenea, efectuam proceduri vamale pentru vamuirea marfurilor pentru depozitare temporara si pentru vamuirea de export si de import a marfurilor.

Nu trebuie sa cautati sau sa inchiriati un antrepozit vamal si sa selectati personal, deoarece ne vom asuma aceasta responsabilitate. Expertii nostri va vor sfatui cu privire la toate procesele care au loc in domeniul vamal si vor ajuta la organizarea eficiența pentru declararea electronica de perfectionare a marfurilor in Chisinau. Vom face tot posibilul sa va optimizam costurile si sa minimalizam nivelul riscurilor vamale si pentru aceasta echipa noastra va pregati intregul pachet documentelor pentru vamuirea de perfectionare a marfurilor in Moldova.

Iubos Logistic – Cel mai bun broker vamal in Moldova!