Vamuirea de tranzit in Moldova.

Tranzit vamal international in Chisinau este un regim care implica deplasarea marfurilor si vehiculelor comerciale peste hotarele statului. Cu toate acestea, procedura vamala de tranzit a marfurilor in Moldova este destul de complicata, deoarece exista o serie de nuante, a caror respectare este obligatorie. In cele mai multe cazuri, servicii de broker vamal in procesarea documentelor este implicat in reprezentantului vamal care monitorizeaza tranzitul si pregateste documentele relevante.

Pentru a face o declararea electronica de tranzitul a coletelor in Chisinau, puteti contacta Iubos Logistic! Avem o abordare profesionala, asistenta prompta pentru clienti si tarife competitive. Suntem gata sa aranjam intocmirea declaratiei pentru tranzit a marfurilor in Moldova cit mai curind posibil, pentru ca marfa dvs. sa urmeze calea indicata. Pentru a face acest lucru, trebuie sa obtineti permisiunea de la autoritatea relevanta si sa controlati livrarea intre punctele de control intern.

Insusi vamuirea de tranzit necesita un specialist competent care cunoaste toate nuantele si va putea solutiona orice problema cu autoritatile vamale din punctele de trecere a frontierei. Exista insa conditii in care pot fi intocmirea documentelor pentru tranzit a coletelor in Chisinau pe piata internationala a CSI si Europa:

    • marfurile sunt transportate in conformitate cu legea in vigoare

    • au fost efectuate tipurile necesare de control de stat

    • marfurile sunt insotite de documentele necesare

    • taxele vamale necesare au foat platite;

    • marfurile sunt identificate prin timbre si sigilii.

Gama noastra de servicii include, de asemenea, vamuirea de export si de import a marfurilor si vamuirea de import sau de export temporar.

Iubos Logistic – Cel mai bun broker vamal in Moldova!