Servicii

Servicii de broker vamal in Moldova

Servicii de reprezentant vamal in Chisinau sunt un set de proceduri care asigura trecerea cu succes a unui colet peste granita. Vamuirea incorecta sau tardiva poate provoca o serie de consecinte negative, inclusiv intreruperea aprovizionarii, impunerea de penalitati, costuri suplimentare pentru depozitarea si intretinerea marfurilor, pina la confiscarea completa.

Compania Iubos Logistic ofera servicii de activitatea vamala in Moldova. Alegind cooperarea cu noi, obtii o abordare profesionala si iti indeplinesti toate obligatiile. Multumita multor ani de experienta, angajatii nostri lucreaza rapid si eficient. Rezolva in mod competent probleme de orice complexitate, iar tu, la rindul tau, iti vei economisi timp, nervi si bani.

Procesul de intocmirea a documentelor vamale este destul de complicat si necesita cunoastere fiabila a tuturor aspectelor legate de legislatia fiscala, valutara si vamala, precum si disponibilitatea calificarilor inalte si abilitati excelente in declararea vamala a coletelor de orice fel. Prin urmare, suntem gata sa va oferim interesele pentru toate problemele de interes si veti avea incredere in calitatea si fiabilitatea companiei noastre. Avem, de asemenea, servicii de declararea electronica in Chisinau, astfel incit procesul de vamuire sa mearga si mai repede.

Practic, servicii de vamuirea in Moldova includ:

Cu toate acestea, in procesul de furnizare a fiecarui serviciu, suntem angajati in calculul platilor vamale, pregatirea declaratiilor vamale, obtinerea de certificate, licente si alte permise vamale.