Despre noi

Companie vamala din Moldova.

Daca sunteti un antreprenor care se ocupa cu activitatatea vamala in Chisinau, atunci nu trebuie sa faceti singur vamuirea marfurilor, bazindu-va pe experienta si norocul dvs. Cea mai mica greseala si sufera nu numai calendarul, ci si reputatia dvs! Compania vamala va va ajuta sa evitati probleme la importul sau exportul coletelor, precum si in cazul altor proceduri vamale. La urma urmei, suntem angajati in pregatirea tuturor documentatiilor insotitoare si vamale, pregatirea formularelor si declaratiilor proforma, plata de impozite si altele.

Alegind Iubos Logistic ca partener de afaceri, obtineti un avantaj in calitatea serviciului si in intocmirea declaratiei vamale pentru marfuri in Moldova. Suntem o organizatie comerciala care lucreaza in domeniul serviciilor de declarare vamala a coletelor in toate directiile. Munca noastra bine coordonata si multi ani de experienta a echipei ajuta la rezolvarea problemelor de orice complexitate cu privire la documente pentru vamuirea marfurilor in Chisinau.

Datorita acestui fapt, cooperarea cu noi va deveni foarte profitabila, deoarece cunoastem toate subtilitatile si caracteristicile cerintelor posturilor vamale. In plus, legile si reglementarile privind intocmirea documentelor vamale pentru colete in Moldova se schimba foarte des, iar brokerul vamal este intotdeauna la curent cu ultimele modificari. Selectam rutele de livrare convenabile, transportator, recomandam locuri pentru declarare, ceea ce in final va asigura fiabilitatea si eficienta procedurilor necesare.