Vamuirea de import sau de export temporar in Moldova.

Import vamal si export vamal temporara marfurilor in Chisinau este o astfel de procedura prin care produsele de productie straina pot fi utilizate pe teritoriul Moldovei pentru o anumita perioada de timp, in scopul reexportului ulterior. Toate coletele importate temporar sunt supuse diverselor scutiri vamale. Sunt eliberate integral sau partial de taxe vamale si alte plati speciale.

Daca intentionati sa efectuati declararea vamala de import temporar a marfuri in Moldova si doriti sa evitati procedurile birocratice indelungate sau pierderea inutila de bani, atunci cel mai prudent este sa utilizati servicii de broker vamal. Specialistii Iubos Logistic au cunostintele si abilitatile necesare , precum si au stabilit contacte cu autoritatile vamale, ceea ce le permite sa efectueze toate operatiunile posibile pentru intocmirea declaratiei pentru export temporar in Chisinau operativ si fara probleme inutile.

Intocmirea documentelor pentru import temporar a coletelor in Moldova necesita un permis special, care este emis de serviciul vamal pentru indeplinirea acestei functii. Marfurile nu sunt permise in libera circulatie pina cind nu este inscrisa pe declaratie stampila „Eliberat”. Acelasi lucru este valabil si pentru alte servicii ale activitatii noastre, printre care – vamuirea de tranzit si vamuirea a marfurilor pentru depozitare temporara.

Pachetele importate temporar trebuie sa ramina neschimbate, astfel incit in timpul reexportului sa poata fi identificate de autoritatea vamala. Aceasta este procedura vamala de export temporar in Chisinau. Exceptie fac acele cazuri in care, conform tratatelor internationale, este permis sa se inlocuiasca produsul in sine sau modificarile aparute din cauza uzurii naturale in timpul transportului, depozitarii sau functionarii.

Iubos Logistic – Cel mai bun broker vamal in Moldova!