Vamuirea a marfurilor pentru depozitare temporara in Moldova.

Ce prevede vamuirea a marfurilor pentru antrepozit temporar in Chisinau? Aceasta inseamna ca marfurile comerciale transportate prin Republica Moldova sunt detinute temporar intr-o camera special echipata sau intr-o zona deschisa. Toate coletele de acest fel sunt pastrate intr-un depozit din momentul prezentarii la vama pina la momentul exportului prin frontiera. Perioada de valabilitate depinde de durata tuturor procedurilor vamale.

Procedura vamala de depozitare temporara in Moldova rezolva urmatoarele probleme:

    • garanteaza integritatea coletului si siguranta calitatii acestuia

    • permite proprietarului sa verifice produsele si sa pregateasca o declaratie;

    • permite inspectorilor sa efectueze o examinare si sa evalueze marfurile.

Pentru plasarea intr-un depozit, trebuie sa trimiteti un pachet de documente pentru antrepozit temporar a marfurilor in Chisinau. Este mai bine sa incredintati aceasta problema specialistilor competenti si sa comandati servicii de broker vamal cu care Iubos Logistic se ocupa. Cooperam atit cu persoane fizice si juridice, cit si cu antreprenori individuali. Compania noastra ofera diverse servicii profesioniste pentru toti participantii la activitatea economica straina, inclusiv vamuirea de import sau de export temporar, precum si vamuirea de perfectionare vamala a marfurilor.

Declararea pentru depozitarea vamala in Moldova suporta plata pentru intrare, precum si descarcarea sau incarcarea coletelor sau a altor produse pentru depozitare. In timp ce procedura de antrepozit temporar a marfurilor in Chisinau este in desfasurare, dumneavoastra, in calitate de proprietar, aveti dreptul de a efectua diverse actiuni cu aceasta: sortarea, reambalarea, prelevarea de mostre de marfuri, etichetarea marfurilor, impartirea lotului etc.

Iubos Logistic – Cel mai bun broker vamal in Moldova!